Intrebari Frecvente


Intrebari frecvente:

Contact

Dacă întrebarea ta nu se regăsește mai sus, o așteptăm cu drag în rubrica de contact.

Contact

Download Carmem on AppStore or Google Play

Info

Carmem este un companion discret si usor de folosit, conceput pentru toti soferii. Ii ajuta sa mentina in perioada de valabilitate toate documentele si certificarile pe care trebuie sa le detina conform legilor din Romania, pentru a conduce în siguranta si a nu se pune în pericol pe ei sau pe ceilalti participanti la trafic.

Uitarea reinnoirii permisului de conducere, a rovignetei, a inspecției tehnice periodice (ITP) sau a asigurării obligatorii de raspundere civila a masinii dumneavoastra poate duce la amenzi costisitoare si eventual la confiscarea temporara a certificatului de inmatriculare. Folosind Carmem puteti vedea in permanenta starea autovehiculelor și valabilitatea documentelor dumneavoastra (date introduse de utilizator) prin simpla apasare a butonului Status. Carmem va trimite notificari cand documentele auto, documentele șoferului si evenimentele salvate in aplicatie sunt pe cale sa expire, pentru a lua masuri inainte de atingerea datei limita si a le extinde valabilitatea. In plus, in Carmem puteti sa salvati si activitati si evenimente personale pentru a fi anuntat la timp si a nu le uita sau rata.

La introducerea datelor, evenimentul sau valabilitatea documentului vor fi adaugate si în calendarul telefonului, pentru a avea o privire de ansamblu asupra a ceea ce trebuie făcut și, cel mai important, când trebuie facut.

Facilitate - Status

Ecranul Status

O vedere de ansamblu asupra datelor tale.

Vizualizarea in ansamblu a tuturor inregistrărilor dvs. Vedeți imediat dacă vreun document sau eveniment important este expirat sau este pe cale să expire; vedeti toate documentele si evenimentele salvate impreuna cu statusul lor din punct de vedere al valabilitatii.

Control Total

Ai toate datele la indemana de la primul ecran. Daca una din inregistrari are trebuie updatata sau stearsa pur si simplu apesi pe ea si iti sunt afisate toate informatiile necesare. Simplu !

Observi problema imediat!

Toate datele sunt ordonate dupa prioritate sau date de expirare. Repele vizuale iti arata tot timpul starea inregistrarilor tale.

Facilitate - Masini

Masini multiple

Dacă aveti mai multe mașini, aveti posibilitatea sa le adaugati pe toate în aplicatie, fiecare avand evenimente (event-uri) si documente particulare;

Flota - indiferent de dimensiuni

Poti vedea imagine de ansamblul a tuturor masinilor din garajul tau. Fiecare masina are particulatitile sale, insa Carmem iti arata imaginea globala pentru fiecare din ele, astfel incat atentia ta sa fie indreptata asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Trimite si Distribuie

Fie ca vrei sa trimiti detaliile masinii tale ( Marca, Model, An de fabricatie sau VIN ) catre un service pentru a face o programare sau cauti o piesa anume pentru masina ta, cu Carmem este foarte simplu ... doar apesi un buton.

Sofer Smart - Intrumente Smart

Ne place sa scutim timp atunci cand avem de introdus date si cel mai probabil ca si la tine e la fel, drept urmare Carmem vine in ajutorul tau cu o multitudine de instrumente smart ca au ca scop interactiunea minima pentru eficienta maxima.

Sabloane prestabilite

Fie ca vrei sa introduci ITP-ul masinii tale, asigurarea RCA sau data de expirare a Trusei Medicale le poti face cu un singur tap. Poti alege din multitudinea de sabloane create de catre Carmem sau poti sa iti creezi tu sablonul tau.

Particularitatile conteaza

Daca doresti sa iti creezi propriul eveniment ai puterea si flexibilitatea de a o face cu un singur tap. Oricat de unica este masina ta Carmem o va veghea.

Alerte

Poti sa iti alegi intervalul cu cat timp sa fi notificat inainte sa iti expire ITP-ul sau RCA-ul sau daca este timpul sa treci pe la service.

Notificari Inteligente

Poti alege sa fi notificat atat pe telefon prin notificari Push cat si pe Email. Carmem nu te anunta doar ca iti expira un eveniment ci si te ghideaza cum sa rezolvi problema atunci, pe loc, prin reteaua de parteneri. Partenerii Carmem sunt si partenerii tai!

Evenimentele (event-urile) masinii

Vizualizalizarea globala a tuturor tuturor documentelor sau evenimentelor aferente masinii dvs. Fie ca aveti un ITP pe cale sa expire, sau de reinoit Rovigneta, aici le veti salva si gasi.

Documente

Salvati si vizualizati datele valabilitatii pentru toate documentele importante pentru dvs. intr-un singur loc, usor de gestionat.

Evenimente

Inregistrati si vizualizalizati toate evenimentele personale.

Documente si evenimente personalizate

Dacă un utilizator nu găsește in lista un document sau eveniment care îi este necesar, îl poate crea prin butonul „Document Personalizat / Eveniment Personalizat”.

Facilitate - Calendar

Integrare cu calendarul tau

Carmem iti aduga/modifica/sterge evenimentele si documentele tale sau ale masinii tale in calendarul tau de pe device automat pentru a avea intotdeauna informatiile la indemana.

Facilitate - Sincronizare

Sincronizare instantanee

Sincronizare instantanee a datelor pe toate dispozitilele mobile Apple ale utilizatorului.

 

Facilitate - Device-uri multiple

Mai multe device-uri...acelasi cont

Fie ca folosesti un singur device sau mai multe, Carmem iti pune la dispozitie informatiile importante pe toate device-urile tale IOS.

 

Descarca

Descarca acum aplicatia Carmem din Appstore.

Descarca

Privacy-Carmem

ACORD DE CONFIDENȚIALITATE

Ultima actualizare: 08 aprilie 2021

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din comunitatea noastră la Sinica Group SRL, făcând afaceri ca Sinica Soft („Sinica Soft”, „noi”, „noi”, „noștri”). Ne angajăm să vă protejăm informațiile personale și dreptul dvs. la confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această notificare de confidențialitate sau la practicile noastre cu privire la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la office@sinica.ro.
Când utilizați aplicațiile noastre mobile, după caz („Aplicația”si/sau „Aplicatiile”) și, mai general, utilizați oricare dintre serviciile noastre („Serviciile”, care includ aplicația), apreciem că aveți încredere în noi cu informațiile dvs. personale . Vă luăm confidențialitatea foarte în serios. În această notificare de confidențialitate, căutăm să vă explicăm în cel mai clar mod posibil ce informații colectăm, cum le folosim și ce drepturi aveți în legătură cu acestea. Sperăm să vă alocați ceva timp pentru a o citi cu atenție, deoarece este important. Dacă în aceasta notificare de confidențialitate există termeni cu care nu sunteți de acord, vă rugăm să întrerupeți imediat utilizarea Serviciilor noastre.
Această notificare de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor colectate prin Serviciile noastre (care, așa cum este descris mai sus, include aplicația noastră), precum și oricăror servicii conexe, vânzări, marketing sau evenimente.
Vă rugăm să citiți cu atenție această notificare de confidențialitate, deoarece vă va ajuta să înțelegeți ce facem cu informațiile pe care le colectăm.

CUPRINS

Informațiile personale pe care ni le dezvăluiți:
Pe scurt: colectăm informații personale pe care ni le furnizați.
Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă înregistrați în aplicație, vă exprimați interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și serviciile noastre, când participați la activități din aplicație sau altfel când ne contactați.
Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dvs. cu noi și cu aplicația, alegerile pe care le faceți și produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:
Informații personale furnizate de dvs.. Colectăm adrese de e-mail; nume de utilizator; date de contact sau autentificare; și alte informații similare.
Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și corecte și trebuie să ne anunțați cu privire la orice modificare a acestor informații personale.

Informații colectate automat
Pe scurt: unele informații – cum ar fi adresa dvs. Internet Protocol (IP) și / sau caracteristicile browserului și ale dispozitivului – sunt colectate automat atunci când vizitați aplicația noastră.
Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați în aplicație. Aceste informații nu vă dezvăluie identitatea specifică (cum ar fi numele dvs. sau informațiile de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și utilizare, cum ar fi adresa dvs. IP, caracteristicile browserului și dispozitivului,
sistemul, preferințele de limbă, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația, informații despre cum și când utilizați aplicația noastră și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea aplicației noastre și pentru scopurile noastre de analiză internă și raportare.
La fel ca multe companii, colectăm și informații prin cookie-uri și tehnologii similare.

Informațiile pe care le colectăm includ:

Jurnal și date de utilizare. . LDatele despre jurnal și utilizare sunt informații legate de servicii, de diagnosticare, utilizare și performanță pe care serverele noastre le colectează automat atunci când accesați sau utilizați aplicația noastră și pe care le înregistrăm în fișiere jurnal. În funcție de modul în care interacționați cu noi, aceste date din jurnal pot include adresa dvs. IP, informații despre dispozitiv, tipul și setările browserului și informații despre activitatea dvs. în aplicație (cum ar fi ștampilele de dată / oră asociate cu utilizarea dvs., paginile și fișierele vizualizate, căutări și alte acțiuni pe care le efectuați, cum ar fi caracteristicile pe care le utilizați), informații despre evenimentele dispozitivului (cum ar fi activitatea sistemului, rapoarte de erori (numite uneori „blocări de blocare”) și setări hardware).

Date dispozitiv.. Colectăm date despre dispozitiv, cum ar fi informații despre computer, telefon, tabletă sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa aplicația. În funcție de dispozitivul utilizat, aceste date ale dispozitivului pot include informații precum adresa dvs. IP (sau serverul proxy), numerele de identificare ale dispozitivului și aplicației, locația, tipul browserului, modelul hardware al furnizorului de servicii Internet și / sau operatorul de telefonie mobilă, sistemul de operare și configurația sistemului informație.

Date despre locație.. Colectăm date despre locație, cum ar fi informații despre locația dispozitivului dvs., care pot fi fie precise, fie imprecise. Cât de multe informații colectăm depind de tipul și setările dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa aplicația. De exemplu, putem folosi GPS și alte tehnologii pentru a colecta date de geolocalizare care ne indică locația dvs. curentă (pe baza adresei dvs. IP). Puteți renunța la a ne permite să colectăm aceste informații fie prin refuzul accesului la informații, fie prin dezactivarea setării Locației pe dispozitivul dvs. Rețineți totuși, dacă alegeți să renunțați, este posibil să nu puteți utiliza anumite aspecte ale Serviciilor.

Informații colectate prin intermediul aplicației noastre
Pe scurt: colectăm informații cu privire la locația dvs. geografică, dispozitivul mobil, notificările push, atunci când utilizați aplicația noastră.

Dacă utilizați aplicația noastră, colectăm și următoarele informații:
Informații despre localizare geografică. . WPutem solicita accesul sau permisiunea și urmărirea informațiilor bazate pe locație de pe dispozitivul dvs. mobil, fie în mod continuu, fie în timp ce utilizați aplicația noastră, pentru a furniza anumite servicii bazate pe locație. Dacă doriți să modificați accesul sau permisiunile noastre, puteți face acest lucru în setările dispozitivului.

Acces la dispozitivul mobil. . Este posibil să solicităm accesul sau permisiunea anumitor funcții de pe dispozitivul dvs. mobil, inclusiv calendarul dispozitivului dvs. mobil, mementouri, stocare și alte caracteristici. Dacă doriți să modificați accesul sau permisiunile noastre, puteți face acest lucru în setările dispozitivului.

Notificări (push notifications). Putem solicita să vă trimitem notificări push referitoare la contul dvs. sau la anumite funcții ale aplicației. Dacă doriți să renunțați la primirea acestor tipuri de comunicații, le puteți dezactiva în setările dispozitivului. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea aplicației noastre, pentru depanare și pentru scopurile noastre de analiză internă și raportare.

Pe scurt: Procesăm informațiile dvs. în scopuri bazate pe interese legitime de afaceri, îndeplinirea contractului nostru cu dvs., respectarea obligațiilor noastre legale și / sau consimțământul dumneavoastră.

Folosim informațiile personale colectate prin intermediul aplicației noastre pentru o varietate de scopuri comerciale descrise mai jos. Procesăm informațiile dvs. personale în aceste scopuri, bazându-ne pe interesele noastre legitime de afaceri, pentru a încheia sau a încheia un contract cu dvs., cu consimțământul dvs. și / sau pentru conformitate
cu obligațiile noastre legale. Indicăm motivele de procesare specifice pe care ne bazăm lângă fiecare scop enumerat mai jos.

Folosim informațiile pe care le colectăm sau le primim:

Pentru a facilita crearea contului și procesul de conectare. Dacă alegeți să vă conectați contul cu un cont terț (cum ar fi contul dvs. Google sau Facebook), folosim informațiile pe care ne-ați permis să le colectăm de la aceste terțe părți pentru a facilita crearea contului și procesul de conectare pentru efectuarea contracta.

Pentru a posta mărturii. Postăm mărturii în aplicația noastră care pot conține informații personale. Înainte de a posta o mărturie, vom obține consimțământul dvs. pentru a utiliza numele dvs. și conținutul mărturiei. Dacă doriți să actualizați sau să ștergeți mărturia dvs., vă rugăm să ne contactați la developer@sinica.ro și asigurați-vă că includeți numele, locația mărturiei și informațiile de contact.

Pentru a cere feedback. Putem folosi informațiile dvs. pentru a solicita feedback și pentru a vă contacta cu privire la utilizarea aplicației noastre.

Pentru a activa comunicațiile utilizator-utilizator. Putem folosi informațiile dvs. pentru a permite comunicarea utilizator-utilizator cu acordul fiecărui utilizator.

Pentru a gestiona conturile de utilizator. Putem folosi informațiile dvs. în scopul gestionării contului nostru și păstrării acestuia în stare de funcționare.

Pentru a vă trimite informații administrative. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a vă trimite produse, servicii și informații despre funcții noi și / sau informații despre modificările aduse termenilor, condițiilor și politicilor noastre.

Pentru a ne proteja Serviciile. Putem folosi informațiile dvs. ca parte a eforturilor noastre de a ne păstra aplicația în siguranță (de exemplu, pentru monitorizarea și prevenirea fraudei).

Pentru a ne aplica termenii, condițiile și politicile în scopuri comerciale, pentru a respecta cerințele legale și de reglementare sau în legătură cu contractul nostru.


Pentru a răspunde cererilor legale și a preveni vătămarea. Dacă primim o citație sau altă cerere legală, este posibil să fie nevoie să inspectăm datele pe care le deținem pentru a stabili cum să răspundem.

Pentru a completa și gestiona comenzile dvs. Putem folosi informațiile dvs. pentru a vă îndeplini și gestiona comenzile, plățile, returnările și schimburile efectuate prin intermediul aplicației.

Pentru administrarea extragerilor și concursurilor. Putem folosi informațiile dvs. pentru a administra extrageri și concursuri atunci când alegeți să participați la competițiile noastre.

Pentru a furniza și a facilita livrarea de servicii către utilizator. Putem folosi informațiile dvs. pentru a vă furniza serviciul solicitat.

Pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor / a oferi asistență utilizatorilor. WPutem folosi informațiile dvs. pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a rezolva orice probleme potențiale pe care le-ați putea avea cu utilizarea serviciilor noastre.

Pentru a vă trimite comunicări de marketing și promoționale. Noi și / sau partenerii noștri de marketing terți putem utiliza informațiile personale pe care ni le trimiteți în scopurile noastre de marketing, dacă acest lucru este în conformitate cu preferințele dvs. de marketing. De exemplu, atunci când ne exprimăm interesul în obținerea de informații despre noi sau despre aplicația noastră, abonarea la marketing sau contactarea noastră în alt mod, vom colecta informații personale de la dvs. Puteți renunța oricând la e-mailurile noastre de marketing (consultați „CARE SUNT DREPTURILE DE PRIVATE” de mai jos).

Pentru a livra publicitate direcționată. Putem folosi informațiile dvs. pentru a dezvolta și afișa conținut personalizat și publicitate (și pentru a lucra cu terți care fac acest lucru) adaptate intereselor și / sau locației dvs. și pentru a măsura eficacitatea acestuia.

Pe scurt: împărtășim informații numai cu acordul dvs., pentru a respecta legile, pentru a vă oferi servicii, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a ne îndeplini obligațiile comerciale.

Putem prelucra sau partaja datele dvs. pe care le deținem pe baza următoarei baze juridice:

Consimțământ: vă putem procesa datele dacă ne-ați dat consimțământul specific pentru a utiliza informațiile dvs. personale într-un scop specific.

Interese legitime: este posibil să prelucrăm datele dvs. atunci când este în mod rezonabil necesar pentru realizarea intereselor noastre legitime de afaceri.

Executarea unui contract: În cazul în care am încheiat un contract cu dvs., este posibil să procesăm informațiile dvs. personale pentru a îndeplini termenii contractului nostru.

Obligații legale: Putem dezvălui informațiile dvs. acolo unde ni se cere legal să facem acest lucru pentru a respecta legea aplicabilă, cererile guvernamentale, o procedură judiciară, o decizie judecătorească sau un proces juridic, cum ar fi ca răspuns la o decizie judecătorească sau la o citație ( inclusiv ca răspuns la autoritățile publice pentru a îndeplini cerințele naționale de securitate sau de aplicare a legii).

Interese vitale: Putem dezvălui informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar să investigăm, să prevenim sau să luăm măsuri cu privire la potențiale încălcări ale politicilor noastre, suspectate de fraudă, situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane și activități ilegale sau ca dovezi în litigii în care suntem implicați.

Mai precis, este posibil să fie nevoie să prelucrăm datele dvs. sau să partajăm informațiile dvs. personale în următoarele situații:

Transferuri de afaceri. Putem partaja sau transfera informațiile dvs. în legătură cu sau în timpul negocierilor cu orice fuziune, vânzare a activelor companiei, finanțarea sau achiziționarea întregii sau a unei părți din afacerea noastră către o altă companie.

Pe scurt: Putem folosi cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta și stoca informațiile dvs.

Putem folosi cookie-uri și tehnologii similare de urmărire (cum ar fi semnalizatoare web și pixeli) pentru a accesa sau stoca informații. Informații specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și despre modul în care puteți refuza anumite cookie-uri sunt prezentate în Notificarea noastră privind cookie-urile.

Pe scurt: Da, folosim API-urile Google Maps Platform pentru a oferi servicii mai bune..

Putem folosi cookie-uri și tehnologii similare de urmărire (cum ar fi semnalizatoare web și pixeli) pentru a accesa sau stoca informații. Informații specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și despre modul în care puteți refuza anumite cookie-uri sunt prezentate în Notificarea noastră privind cookie-urile.

Pe scurt: Nu suntem responsabili pentru siguranța oricăror informații pe care le partajați cu furnizori terți care fac publicitate, dar nu sunt afiliați site-ului nostru web.

Aplicația poate conține reclame de la terțe părți care nu sunt afiliate cu noi și care pot face legătura cu alte site-uri web, servicii online sau aplicații mobile. Nu putem garanta siguranța și confidențialitatea datelor pe care le furnizați unor terțe părți. Orice date colectate de terți nu sunt acoperite de această notificare de confidențialitate. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile și politicile de confidențialitate și securitate ale oricăror terțe părți, inclusiv ale altor site-uri web, servicii sau aplicații care pot fi conectate la sau din aplicație. Ar trebui să examinați politicile unor astfel de terțe părți și să le contactați direct pentru a răspunde la întrebările dvs.

Pe scurt: păstrăm informațiile dvs. atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea impune altfel.

Vom păstra informațiile dvs. personale numai atâta timp cât sunt necesare în scopurile stabilite în această notă de confidențialitate, cu excepția cazului în care este necesară sau permisă de lege o perioadă mai lungă de păstrare (cum ar fi impozitul, contabilitatea sau alte cerințe legale). Niciun scop din această notificare nu va impune păstrarea informatiilor personale pe o durata mai lunga decât perioada de timp în care utilizatorii au un cont la noi.

Când nu vom mai avea nicio nevoie legitimă de afaceri de a procesa informațiile dvs. personale, vom șterge sau anonimiza aceste informații sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dvs. personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom stoca in siguranta informațiile personale respective și le vom izola de orice prelucrare ulterioară până când stergerea devine posibilă.

Pe scurt: Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri organizatorice și tehnice de securitate.

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, în ciuda măsurilor noastre de protecție și a eforturilor de securizare a informațiilor dvs., nicio transmisie electronică pe Internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată 100% sigură, deci nu putem promite sau garanta că hackerii, infractorii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor fi capabil să ne învingă securitatea și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice în mod necorespunzător informațiile dvs. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de la aplicația noastră este pe propriul risc. Ar trebui să accesați aplicația numai într-un mediu sigur.

Pe scurt: nu colectăm cu bună știință date de la copiii cu vârsta sub 18 ani și nici nu le comercializăm.

Nu solicităm cu bună știință date și nu le comercializăm copiilor cu vârsta sub 18 ani. Prin utilizarea aplicației, declarați că aveți cel puțin 18 ani sau că sunteți părintele sau tutorele unui astfel de minor și sunteți de acord cu utilizarea aplicației de către un astfel de dependent minor. Dacă aflăm că informațiile personale ale unor utilizatori care nu au implinit 18 ani au fost colectate, vom dezactiva contul/ conturile și vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge prompt astfel de date din înregistrările noastre. Dacă sunteți conștient de orice date pe care le-am colectat de la copii sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați la rasvan.dumitru@sinica.ro .

Pe scurt: în unele regiuni, cum ar fi Spațiul Economic European, aveți drepturi care vă permit un acces mai mare și un control asupra informațiilor dvs. personale. Puteți revizui, modifica sau anula contul dvs. în orice moment.

În unele regiuni (cum ar fi Spațiul Economic European), aveți anumite drepturi în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include dreptul (i) de a solicita accesul și de a obține o copie a informațiilor dvs. personale, (ii) de a solicita rectificarea sau ștergerea; (iii) pentru a restricționa prelucrarea informațiilor dvs. personale; și (iv) dacă este cazul, la portabilitatea datelor. În anumite circumstanțe, este posibil să aveți și dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. personale. Pentru a face o astfel de solicitare, vă rugăm să utilizați datele de contact furnizate mai jos. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Dacă ne bazăm pe consimțământul dvs. pentru a procesa informațiile dvs. personale, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea sa și nici nu va afecta prelucrarea informațiilor dvs. personale efectuate în baza unor motive de prelucrare legale, altele decât consimțământul.

Dacă sunteți rezident în Spațiul Economic European și credeți că prelucrăm în mod ilegal informațiile dvs. cu caracter personal, aveți, de asemenea, dreptul de a vă plânge autorității locale de supraveghere a protecției datelor. Puteți găsi detaliile de contact ale acestora aici: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/awtoritajiet/index_en.htm.

Dacă sunteți rezident în Elveția, datele de contact pentru autoritățile de protecție a datelor sunt disponibile aici: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/ro/home.html.

Majoritatea browserelor web și a unor sisteme de operare mobile și aplicații mobile includ o funcție sau setare Do-Not-Track („DNT”) pe care o puteți activa pentru a vă semnaliza preferința de confidențialitate, pentru a nu monitoriza și colecta date despre activitățile dvs. de navigare online. În această etapă nu a fost finalizat niciun standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, în prezent nu răspundem la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dvs. de a nu fi urmărit online. Dacă se adoptă un standard pentru urmărirea online pe care trebuie să îl urmăm în viitor, vă vom informa despre acea practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate.

Pe scurt: Da, dacă sunteți rezident în California, vi se acordă drepturi specifice privind accesul la informațiile dvs. personale.

Secțiunea 1798.83 din Codul civil din California, cunoscută și sub numele de legea „Shine The Light”, permite utilizatorilor noștri care sunt rezidenți din California să solicite și să obțină de la noi, o dată pe an și gratuit, informații despre categoriile de informații personale (dacă există) dezvăluit terților în scopuri de marketing direct și numele și adresele tuturor terților cu care am partajat informații personale în anul calendaristic imediat precedent. Dacă sunteți rezident în California și doriți să faceți o astfel de cerere, vă rugăm să ne trimiteți cererea în scris, folosind informațiile de contact furnizate mai jos.

Dacă aveți sub 18 ani, locuiți în California și aveți un cont înregistrat la aplicație, aveți dreptul de a solicita eliminarea datelor nedorite pe care le afisați public în aplicație. Pentru a solicita eliminarea acestor date, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai jos și să includeți adresa de e-mail asociată contului dvs. și o declarație pe care o locuiți în California. Ne vom asigura că datele nu sunt afișate public în aplicație, dar vă rugăm să rețineți că este posibil ca datele să nu fie eliminate complet sau cuprinzător din toate sistemele noastre (de exemplu, copii de siguranță etc.).

Pe scurt: Da, vom actualiza această notificare după cum este necesar pentru a respecta legile relevante.

Este posibil să actualizăm din când în când această notificare de confidențialitate. Versiunea actualizată va fi indicată de o dată „Revizuită” actualizată, iar versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce va fi accesibilă.
Dacă facem modificări semnificative la această notificare de confidențialitate, vă putem notifica fie prin postarea în mod vizibil a unei notificări de astfel de modificări sau prin trimiterea directă a unei notificări. Vă încurajăm să revizuiți frecvent această notificare de confidențialitate pentru a fi informați despre modul în care vă protejăm informațiile.

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această notificare, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor (DPO), Dumitru Rasvan Andrei, prin e-mail la rasvan.dumitru@sinica.ro, prin telefon la +40 (721) 961 911 sau prin poștă la:

 

Sinica Group SRL

Dumitru Rasvan Andrei
61-63 Ion Ionescu De La Brad Blvd. Sectorul 1, București
Tel: +40 (722) 661 651
București, București 013811
România

Pe baza legilor aplicabile din țara dvs., este posibil să aveți dreptul să solicitați acces la informațiile personale pe care le colectăm de la dvs., să modificați aceste informații sau să le ștergeți în anumite circumstanțe. Pentru a solicita examinarea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să vizitați: https://sinica.ro. Vom răspunde la solicitarea dvs. în termen de 30 de zile.CarMem - EULA

Carmem - ACORD DE LICENȚĂ UTILIZATOR FINAL (EULA)

Ultima actualizare: 12 aprilie 2021

CarMem vă este licențiat (Utilizator final) de catre Sinica Group S.R.L., situata la adresa Bd. Ion Ionescu de la Brad 61-63, Sectorul 1, București Tel: +40 (722) 661 651, București, 013811, România (în continuare: Licențiator), pentru utilizare numai în condițiile prezentului Acord de licență.

Prin descărcarea aplicației din Apple AppStore și a oricarei actualizari a acesteia (așa cum este permis de acest Acord de licență), indicați că sunteți de acord să respectați toți termenii și condițiile prezentului Acord de licență și că acceptați acest Acord de licență.

Părțile prezentului Acord de licență recunosc că Apple nu este parte la acest Acord de licență și nu este obligată de nicio dispoziție sau obligație cu privire la cerere, cum ar fi garanția, răspunderea, întreținerea și asistența acestora. Sinica Group S.R.L., nu Apple, este singurul responsabil pentru aplicatia licențiată și pentru conținutul acesteia.

Este posibil ca acest Acord de licență să nu prevadă reguli de utilizare a Aplicației care sunt în conflict cu cele mai recente Condiții de utilizare a App Store. Sinica Group S.R.L. recunoaște că a avut ocazia să revizuiască termenii menționați și acest Acord de licență nu intră în conflict cu aceștia.

Toate drepturile care nu vi s-au acordat în mod expres sunt rezervate.

CONTINUT

CarMem Carmem (în continuare: Aplicația) este un software creat pentru a fi un asistent discret și ușor de folosit pentru șoferii români. Îi ajută să nu uite de niciuna dintre certificările importante pe care trebuie să le dețină și sa se conformeze prevederilor legislative pentru a conduce în siguranță și a nu-i pune în pericol pe ei sau pe alți participanți la trafic. Și este personalizat pentru dispozitivele mobile Apple, inclusiv din punc de vedere al sincronizarii intre dispozitivele utilizatorului.

In Carmem șoferul poate să afle dintr-o privire starea mașinilor și a documentelor sale (datele introduse de utilizator) și, cel mai important, este anunțat in timp util când un document al masinii sau un document de conducător auto sau un eveniment urmează să expire, pentru a actiona înainte de expirarea acestora și a evita astfel o amenda sau un potential pericol legat de utilizarea masinii.

2.1 Vi se acordă o licență netransferabilă, neexclusivă, nesublicențială pentru a instala și utiliza aplicația licențiată pe orice Produse marca Apple pe care (Utilizatorul final) le dețineți sau le controlați și așa cum este permis de Regulile de utilizare stabilite în această secțiune și Termenii și condițiile App Store, cu excepția faptului că o astfel de aplicație licențiată poate fi accesată și utilizată de alte conturi asociate Dvs. (Utilizator final, Cumpărătorul) prin partajare familială sau achiziție de volum.

2.2 Această licență va reglementa, de asemenea, orice actualizări ale aplicației furnizate de licențiator care înlocuiesc, repară și / sau completează prima cerere, cu excepția cazului în care este prevăzută o licență separată pentru acea actualizare, caz în care vor prevala termenii noii licențe.

2.3 Nu puteți distribui sau pune aplicația la dispoziția terților (cu excepția cazului în care este permis de Termenii și condițiile Apple și cu acordul prealabil scris al Sinica Group S.R.L.), nu puteti sa vindeți, închiriați, împrumutați, închiriați sau redistribuiți aplicația în alt mod.

2.4 Nu puteți face inginerie inversă, traduce, dezasambla, integra, decompila, integra, elimina, modifica, combina, crea lucrări derivate sau actualizări ale, sa adaptați sau sa încercați să obțineți codul sursă al aplicației sau orice parte a acesteia (cu excepția Acordul prealabil scris al Sinica Group SRL).

2.5 Nu puteți copia (cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres prin prezenta licență și Regulile de utilizare) sau sa modificați cererea sau porțiuni din aceasta. Puteți crea și stoca copii numai pe dispozitivele pe care le dețineți sau le controlați pentru păstrarea copiilor de rezervă în conformitate cu termenii acestei licențe, Termenii și condițiile App Store și cu oricare alți termeni și condiții care se aplică dispozitivului sau software-ului utilizat. Nu puteți elimina niciun aviz de proprietate intelectuală. Sunteti de acord că nicio terță parte neautorizată nu poate avea acces în orice moment la aceste copii.

2.6 Încălcările obligațiilor menționate mai sus, precum și încercarea unei astfel de încălcări, pot fi supuse urmăririi penale și daunelor.

2.7 Licențiatorul își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de licențiere.

3.1 Aplicația necesită o versiune de firmware IOS 13.0 sau mai recentă. Licențiatorul recomandă utilizarea celei mai recente versiuni a firmware-ului.

3.2 Licențiatorul încearcă să mențină aplicația actualizată astfel încât să respecte versiunile modificate/ noi ale firmware-ului și hardware-ului nou. Nu vi se acordă drepturi pentru a revendica o astfel de actualizare.

3.3 Confirmați că este responsabilitatea dvs. să confirmați și să determinați dacă dispozitivul utilizatorului final al aplicației pe care intenționați să utilizați aplicația îndeplinește specificațiile tehnice menționate mai sus.

3.4 Licențiatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment specificațiile tehnice după cum consideră adecvat.

4.1 Licențiatorul este singurul responsabil pentru furnizarea oricăror servicii de întreținere și asistență pentru această aplicație licențiată. Puteți ajunge la licențiator la adresa de e-mail listată în Prezentarea generală a magazinului de aplicații pentru această aplicație licențiată.

4.2 Sinica Group S.R.L. iar utilizatorul final recunoaște că Apple nu are nicio obligație de a furniza servicii de întreținere și asistență cu privire la aplicația licențiată.

Recunoașteți că licențiatorul va putea accesa și ajusta conținutul aplicației dvs. licențiate descărcate și al informațiilor dvs. personale și că utilizarea de catre licențiator a unor astfel de materiale și informații este supusă acordurilor dvs. legale cu licențiatorul și politicii de confidențialitate a licențiatorului: https://sinica.ro/privacy/.

Aplicația vă poate invita să contribuiți panouri de mesaje (messages boards), forumuri online și alte funcționalități și vă poate oferi posibilitatea de a crea, trimite, posta, afișa, transmite, efectua, publica, distribui sau difuza conținut și materiale pentru noi sau în aplicație, incluzând, dar nelimitându-se la text, scrieri, grafice, comentarii, sugestii sau informații personale sau alte materiale (colectiv, „Contribuții”). Atunci când creați sau puneți la dispoziție orice Contribuții, declarați și garantați că:

 1. Crearea, distribuția, transmiterea, afișarea publică sau performanța, precum și accesarea, descărcarea sau copierea contribuțiilor dvs. nu încalcă și nu vor încălca drepturile de proprietate, inclusiv, dar nu se limitează la drepturile de autor, brevetele, mărcile comerciale, secretul comercial sau drepturile morale ale oricărui terț.
 2. Sunteți creatorul și proprietarul sau aveți licențele, drepturile, consimțămintele, eliberările și permisiunile necesare pentru a ne utiliza și a ne autoriza, aplicația și alți utilizatori ai aplicației să vă utilizăm contribuțiile în orice mod prevăzut de cerere și acești Termeni de utilizare.
 3. Aveți consimțământul scris, eliberarea și/ sau permisiunea scrisă a fiecărei persoane identificabile din Contribuțiile dvs. de a utiliza numele sau asemănarea sau fiecare persoană identificabilă pentru a permite includerea și utilizarea Contribuțiilor dvs. în orice mod prevăzut de către aplicație și acești Termeni de utilizare.
 4. Contribuțiile dvs. nu sunt false, inexacte sau înșelătoare.
 5. Contribuțiile dvs. nu sunt publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, scheme piramidale, scrisori în lanț, spam, corespondență în masă sau alte forme de solicitare.
 6. Contribuțiile dvs. nu sunt obscene, obraznice, lascive, murdare, violente, hărțuitoare, calomnioase, calomnioase sau inacceptabile (așa cum am stabilit-o noi).
 7. Contribuțiile dvs. nu ridiculizează, batjocoresc, denigrează, intimidează sau abuzează pe nimeni.
 8. Contribuțiile dvs. nu sunt utilizate pentru a hărțui sau a amenința (în sensul legal al acestor termeni) nicio altă persoană și pentru a promova violența împotriva unei anumite persoane sau a unei clase de oameni.
 9. Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege, regulament sau regulă aplicabilă.
 10. Contribuțiile dvs. nu conțin niciun material care solicită informații personale de la oricine cu vârsta sub 18 ani sau care exploatează persoane sub 18 ani în mod sexual sau violent.
 11. Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege aplicabilă privind pornografia infantilă sau destinată în alt mod să protejeze sănătatea sau bunăstarea minorilor.
 12. Contribuțiile dvs. nu includ comentarii jignitoare legate de rasă, origine națională, sex, preferințe sexuale sau handicap fizic.
 13. Contribuțiile dvs. nu încalcă altfel sau nu leagă de materiale care încalcă nicio prevedere a acestor Termeni de utilizare sau orice lege sau regulament aplicabil

Orice utilizare a Aplicației cu încălcarea celor de mai sus încalcă acești Termeni de utilizare și poate duce, printre altele, la încetarea sau suspendarea drepturilor dumneavoastră de utilizare a Aplicației.

Prin postarea Contribuțiilor dvs. în orice parte a Aplicației sau făcând Contribuțiile accesibile Aplicației prin conectarea contului dvs. din Aplicație la oricare dintre conturile dvs. de rețea socială, acordați automat și declarați și garantați că aveți dreptul de a ne acorda (Licentiatorului) un drept nerestrictionat, nelimitat, irevocabil, perpetuu, neexclusiv, transferabil, fără redevențe, plătit integral, drept mondial și licența de a găzdui, utiliza copii, reproduce, dezvălui, vinde, revinde, publica, distribui pe scara largă, redenumi, arhiva, stoca, ascunde în cache, afișa public, reformata, traduce, transmite, extrage (integral sau parțial) și distribui astfel de contribuții (incluzand, fără limitare, imaginea și vocea dvs.) în orice scop, publicitate comercială sau altfel, și să pregătim lucrări derivate sau să le încorporam în alte lucrări, cum ar fi Contribuții, și să acordam și să autorizam sublicențe ale celor de mai sus. Utilizarea și distribuția pot avea loc în orice format media și prin orice canal media.

Această licență se va aplica oricărui formular, suport media sau tehnologie cunoscută acum sau dezvoltată în viitor și include utilizarea de catre noi (Licentiator) a numelui dvs., numelui companiei și numele francizei, după caz, și a oricarei dintre mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, siglele, și imagini personale și comerciale pe care le furnizați. Renunțați la toate drepturile morale din contribuțiile dvs. și garantați că drepturile morale nu au fost altfel afirmate în contribuțiile dvs.

Nu afirmăm nicio proprietate asupra contribuțiilor dvs. Vă păstrați proprietatea deplină asupra tuturor contribuțiilor dvs. și a oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate asociate contribuțiilor dvs. Nu suntem răspunzători pentru orice declarații sau declarații din contribuțiile dvs. furnizate de dvs. în orice domeniu al aplicației. Sunteți singurul responsabil pentru contribuțiile dvs. la cerere și sunteți de acord în mod expres să ne exonerați de orice responsabilitate și să vă abțineți de la orice acțiune legală împotriva noastră ( a Licentiatorului) cu privire la contribuțiile dvs.

Avem dreptul, la discreția noastră unică și absolută, (1) să edităm, să redactăm sau să modificăm în alt mod orice contribuții; (2) pentru a reclasifica orice contribuții pentru a le plasa în locații mai adecvate din cerere; și (3) să pre-ecranizați sau să ștergem orice contribuții în orice moment și din orice motiv, fără notificare prealabilă. Nu avem nicio obligație să vă monitorizăm contribuțiile.

8.1 Licențiatorul nu își asumă responsabilitatea sau răspunderea pentru orice daune cauzate ca urmare a încălcării obligațiilor conform Secțiunii 2 a prezentului Acord. Pentru a evita pierderea datelor, vi se cere să utilizați funcțiile de rezervă ale aplicației în măsura permisă de termenii și condițiile de utilizare ale unor terțe părți. Sunteți conștient de faptul că, în cazul modificărilor sau manipulărilor aplicației, nu veți avea acces la aplicația licențiată.

9.1 Licențiatorul garantează că aplicația nu conține spyware, troieni, viruși sau orice alt malware în momentul descărcării. Licențiatorul garantează că aplicația funcționează așa cum este descris în documentația utilizatorului.

9.2 Nu este furnizată nicio garanție pentru aplicația care nu este executabilă pe dispozitiv, care a fost modificată neautorizat, manipulată necorespunzător sau culpabil, combinată sau instalată cu hardware sau software necorespunzător, utilizată cu accesorii necorespunzătoare, indiferent dacă de către dvs. sau de către terți sau dacă există și alte motive în afara sferei de influență a Sinica Group SRL, care afectează executabilitatea Aplicației.

9.3 Vi se cere să inspectați aplicația imediat după instalare și să anunțați Sinica Group S.R.L. despre problemele descoperite fără întârziere prin e-mailul furnizat în Revendicările produsului.

Raportul privind defectele va fi luat în considerare și investigat în continuare dacă a fost trimis prin poștă în termen de nouăzeci (90) de zile de la descoperire.

9.4 Dacă confirmăm că aplicația este defectă, Sinica Group S.R.L. își rezervă opțiunea de a remedia situația fie prin soluționarea defectului, fie prin livrarea de înlocuitor.

9.5 În cazul în care cererea nu este conformă cu orice garanție aplicabilă, puteți notifica operatorul App-Store și prețul de achiziție al aplicației dvs. vă va fi rambursat. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, Operatorul-magazin-aplicație si Licentiatorul nu vor avea nicio altă obligație de garanție cu privire la aplicație, precum și orice alte pierderi, pretenții, daune, răspunderi, cheltuieli și costuri atribuibile oricărei neglijențe de a adera la orice garanție.

9.6 În cazul în care utilizatorul este antreprenor, orice reclamație bazată pe defecte expiră după o perioadă legală de prescripție în valoare de douăsprezece (12) luni după ce Aplicatia a fost pusă la dispoziția utilizatorului. Perioadele legale de prescripție date de lege se aplică utilizatorilor care sunt consumatori.

Sinica Group S.R.L. și Utilizatorul final recunosc că Sinica Group SRL, și nu Apple, este responsabilă pentru soluționarea oricăror revendicări ale Utilizatorului final sau ale oricărei terțe părți referitoare la cererea licențiată sau deținerea și / sau utilizarea de către Utilizatorul final a respectivei aplicații licențiate, incluzând, dar fără a se limita la:
(i) creanțe privind răspunderea pentru produs;
(ii) orice afirmație conform căreia cererea licențiată nu respectă orice cerință legală sau de reglementare aplicabilă; și
(iii) reclamații apărute în temeiul protecției consumatorilor, confidențialității sau legislației similare, inclusiv în legătură cu utilizarea de catre aplicația licențiata a HealthKit și HomeKit.

Declarați și garantați că nu vă aflați într-o țară care face obiectul unui embargou al Guvernului SUA sau care a fost desemnată de Guvernul SUA drept țară de „sprijin terorist” și că nu sunteți listat pe nicio listă a guvernului SUA cu părți interzise sau restricționate.

Pentru întrebări generale, reclamații, întrebări sau reclamații cu privire la cererea autorizată, vă rugăm să contactați:

Echipa de dezvoltatori

61-63 Ion Ionescu De La Brad Blvd. 1st Sector, Bucharest

Tel: +40 (722) 661 651 Bucharest, Bucharest 013811 Romania

developer@sinica.ro

Sinica Group S.R.L. reprezintă și garantează că Sinica Group S.R.L. va respecta termenii aplicabili la terte parti ai contractului atunci când utilizați aplicația licențiată.

În conformitate cu secțiunea 9 din „Instrucțiunile pentru termenii minimi ai acordului de licență pentru utilizatorul final al dezvoltatorului”, Apple și filialele Apple vor fi terți beneficiari ai acestui acord de licență pentru utilizatorul final și – după acceptarea dvs. de către aceștia a termenilor și condițiilor acestei licențe acord, Apple va avea dreptul (și se va considera că a acceptat dreptul) de a aplica acest Acord de licență pentru utilizatorul final împotriva Dvs. ca beneficiar terț al acestuia.

Sinica Group S.R.L. și Utilizatorul final recunoaște că, în cazul oricărei revendicări terțe, că cererea licențiată sau deținerea și utilizarea de către Utilizatorul final a respectivei aplicații licențiate încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale terțelor părți, Sinica Group SRL și nu Apple, va fi singurul responsabil pentru anchetă, apărare, soluționare și descărcare sau orice astfel de reclamații privind încălcarea proprietății intelectuale.

Acest acord de licență este guvernat de legile din România, excluzând regulile sale privind conflictele de legi.

17.1 În cazul în care oricare dintre condițiile prezentului acord ar trebui să fie sau să devină invalid, valabilitatea dispozițiilor rămase nu va fi afectată. Termenii nevalizi vor fi înlocuiți cu termeni valizi formulați într-un mod care va atinge scopul principal.

17.2 Acordurile colaterale, modificările și modificările sunt valabile numai dacă sunt stabilite în scris. Clauza precedentă poate fi renunțată numai în scris.Carmem Logo

Carmem

Carmem - Uita de "am uitat"!

Carmem este un companion discret si usor de folosit, conceput pentru noi, soferii. Ne ajuta sa mentinem in perioada de valabilitate toate documentele si certificarile legate de masina si nu numai, pe care trebuie sa le detinem conform legilor din Romania, pentru a conduce în siguranta si a nu ne pune în pericol pe noi sau pe ceilalti participanti la trafic.

Descarca gratuitInfo
Carmem
device placeholder

Offline First

Indiferent de semnal slab sau acoperire, in Carmem intodeauna vei putea verifica valabilitatea certificarilor sau documentelelor tale. Pur si simpu merge indiferent de conexiune!

 

 

 

Intodeauana Sincronizat

In Carmem, datele tale se sincronizeza automat pe toate device-urile tale mobile fara latenta.

 

 

Simplu si Util

Carmem are interfata grafica simpla si robusta. Fara artifcii si compromisuri. Functionalitate pura!

Calendarul Tau

Orice date introduci in Carmem sunt automat introduse si sincronizate cu calendarul tau astfel incat intodeauna sa ai imaginea de ansamblu.

 

Notificari Push

Te alertam imediat ce o certificare sau un document/eveniement este pe cale sa expire.

Notificari pe Email

Primeste notificare pe mail cu toate documentele/evenimentele tale care urmeaza sa expire.

Quick Share

Trimite rapid informatiile masinii tale, fara copy/paste sau alte batai de cap.

Alarme Costumizabile

Setaza-ti propriile alarme si intervalul cu cat vrei sa fi notificat inainte.

 

 

Cum functioneaza:


Carmem Logo

Carmem Blog

RCA in 2021

Reguli RCA in 2021

Lipsa politei RCA in format fizic, precum si vorbitul la telefon, erau situatii care generau amenzi extrem de frecvent, astfel ca autoritatile au decis sa vina in sprijinul soferilor.

Tesla Romania

Primul Showroom Tesla din Romania

Mall Promenada gazduieste primul showroom Tesla din Romania, reducand astfel considerabil pretul unei masini Tesla, prin eliminarea costului aferent transportului.

Inspectia Tehnica Periodica ITP

ITP – Inspectia Tehnica Periodica in 2022

Noua legislatie din 2021 aduce modificari si pentru regulile ITP. ITP-ul reprezinta asigurarea ca starea tehnica a masinilor respecta legea in vigoare.


Carmem Logo

Contact

Salut!

Contact :

Fie ca vrei o facilitate noua pentru Carmem, ai o idee geniala sau vrei sa stam la un pahar de vorba legat de modul in care interactionezi cu tehnologia noastra, cu mare placere asteptam asteptam un semn de la tine, prin informatiile de contact de mai jos:


  Numele tau (obligatoriu) :

  Email-ul tau (obligatoriu) :

  Telefonul tau:

  Companie :

  Subiect legat de :

  Your Message :

  Sinica Group SRL are nevoie de aceste informatii pentru a putea raspunde la intrebarea ta. Informatiile legate de politica de confidentialitate pot fi vizualizate, oricand, la sectiunea (Politica de confidentialitate).


  Informatii de contact:

  Bulevardul Ion Ionescu de la Brad 61-63
  Sectorul 1,
  Bucuresti, RO 013812
  Email: office@sinica.ro
  Telefon : +40(799) 819 898


  +40(799) 819 898