Carmem este un companion discret si usor de folosit, conceput pentru toti soferii. Ii ajuta sa mentina in perioada de valabilitate toate documentele si certificarile pe care trebuie sa le detina conform legilor din Romania, pentru a conduce în siguranta si a nu se pune în pericol pe ei sau pe ceilalti participanti la trafic.

Uitarea reinnoirii permisului de conducere, a rovignetei, a inspecției tehnice periodice (ITP) sau a asigurării obligatorii de raspundere civila a masinii dumneavoastra poate duce la amenzi costisitoare si eventual la confiscarea temporara a certificatului de inmatriculare. Folosind Carmem puteti vedea in permanenta starea autovehiculelor și valabilitatea documentelor dumneavoastra (date introduse de utilizator) prin simpla apasare a butonului Status. Carmem va trimite notificari cand documentele auto, documentele șoferului si evenimentele salvate in aplicatie sunt pe cale sa expire, pentru a lua masuri inainte de atingerea datei limita si a le extinde valabilitatea. In plus, in Carmem puteti sa salvati si activitati si evenimente personale pentru a fi anuntat la timp si a nu le uita sau rata.

La introducerea datelor, evenimentul sau valabilitatea documentului vor fi adaugate si în calendarul telefonului, pentru a avea o privire de ansamblu asupra a ceea ce trebuie făcut și, cel mai important, când trebuie facut.

Facilitate - Status

Ecranul Status

O vedere de ansamblu asupra datelor tale.

Vizualizarea in ansamblu a tuturor inregistrărilor dvs. Vedeți imediat dacă vreun document sau eveniment important este expirat sau este pe cale să expire; vedeti toate documentele si evenimentele salvate impreuna cu statusul lor din punct de vedere al valabilitatii.

Control Total

Ai toate datele la indemana de la primul ecran. Daca una din inregistrari are trebuie updatata sau stearsa pur si simplu apesi pe ea si iti sunt afisate toate informatiile necesare. Simplu !

Observi problema imediat!

Toate datele sunt ordonate dupa prioritate sau date de expirare. Repele vizuale iti arata tot timpul starea inregistrarilor tale.

Facilitate - Masini

Masini multiple

Dacă aveti mai multe mașini, aveti posibilitatea sa le adaugati pe toate în aplicatie, fiecare avand evenimente (event-uri) si documente particulare;

Flota - indiferent de dimensiuni

Poti vedea imagine de ansamblul a tuturor masinilor din garajul tau. Fiecare masina are particulatitile sale, insa Carmem iti arata imaginea globala pentru fiecare din ele, astfel incat atentia ta sa fie indreptata asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Trimite si Distribuie

Fie ca vrei sa trimiti detaliile masinii tale ( Marca, Model, An de fabricatie sau VIN ) catre un service pentru a face o programare sau cauti o piesa anume pentru masina ta, cu Carmem este foarte simplu ... doar apesi un buton.

Sofer Smart - Intrumente Smart

Ne place sa scutim timp atunci cand avem de introdus date si cel mai probabil ca si la tine e la fel, drept urmare Carmem vine in ajutorul tau cu o multitudine de instrumente smart ca au ca scop interactiunea minima pentru eficienta maxima.

Sabloane prestabilite

Fie ca vrei sa introduci ITP-ul masinii tale, asigurarea RCA sau data de expirare a Trusei Medicale le poti face cu un singur tap. Poti alege din multitudinea de sabloane create de catre Carmem sau poti sa iti creezi tu sablonul tau.

Particularitatile conteaza

Daca doresti sa iti creezi propriul eveniment ai puterea si flexibilitatea de a o face cu un singur tap. Oricat de unica este masina ta Carmem o va veghea.

Alerte

Poti sa iti alegi intervalul cu cat timp sa fi notificat inainte sa iti expire ITP-ul sau RCA-ul sau daca este timpul sa treci pe la service.

Notificari Inteligente

Poti alege sa fi notificat atat pe telefon prin notificari Push cat si pe Email. Carmem nu te anunta doar ca iti expira un eveniment ci si te ghideaza cum sa rezolvi problema atunci, pe loc, prin reteaua de parteneri. Partenerii Carmem sunt si partenerii tai!

Evenimentele (event-urile) masinii

Vizualizalizarea globala a tuturor tuturor documentelor sau evenimentelor aferente masinii dvs. Fie ca aveti un ITP pe cale sa expire, sau de reinoit Rovigneta, aici le veti salva si gasi.

Documente

Salvati si vizualizati datele valabilitatii pentru toate documentele importante pentru dvs. intr-un singur loc, usor de gestionat.

Evenimente

Inregistrati si vizualizalizati toate evenimentele personale.

Documente si evenimente personalizate

Dacă un utilizator nu găsește in lista un document sau eveniment care îi este necesar, îl poate crea prin butonul „Document Personalizat / Eveniment Personalizat”.

Facilitate - Calendar

Integrare cu calendarul tau

Carmem iti aduga/modifica/sterge evenimentele si documentele tale sau ale masinii tale in calendarul tau de pe device automat pentru a avea intotdeauna informatiile la indemana.

Facilitate - Sincronizare

Sincronizare instantanee

Sincronizare instantanee a datelor pe toate dispozitilele mobile Apple ale utilizatorului.

 

Facilitate - Device-uri multiple

Mai multe device-uri...acelasi cont

Fie ca folosesti un singur device sau mai multe, Carmem iti pune la dispozitie informatiile importante pe toate device-urile tale IOS.

 

Descarca

Descarca acum aplicatia Carmem din Appstore.

Descarca